Weblapok készítése magánembereknek, üzleteknek, vállalatoknak, non-profit szervezeteknek… Bárkinek, akinek szüksége van rá!

Domain Választás

Ha Ön úgy döntött, hogy szeretne megjelenni az Interneten, akkor több dolgot is át kell gondolni, mielőtt belevágnánk. Az egyik, hogy a jó domain nevet válasszunk oldalunknak. Érdemes olyat, ami tartalmazza az Ön legfontosabb kulcsszavát.

Ha például egy hitel ügyintézéssel foglalkozó cége van, akkor érdemes olyan domaint választani oldalának, ami tartalmazza a hitel szót. Mondjuk www.gyorshitel.hu, vagy www.kedvezo-hitel.com. Ha a későbbiekben szeretnénk kereső optimalizálni weboldalukat, akkor ez mindenképpen célszerű!

.HU domain beregisztrálása

A magyar domainek beregisztrálása sajnos jóval szigorúbb feltételekhez van kötve. A prioritással nem rendelkező domainek csak két hetes, nyilvános meghirdetés után kerülhetnek bejegyzésre.

.HU domain név ellenörzése

A kiválasztott domain regisztrációja előtt egy domain kereső segítségével győződhetünk meg róla, hogy az általunk kiválasztott név elérhető-e.

Nemzetközi domain beregisztrálása

Mindenkinek csak ajánlani tudom a nemzetközi domainek használatát. Nincs szükség több napos/hetes várakozásra és könnyedén elvégezhetjük akár magunk is. Ha nemzetközi domain, akkor Godaddy.com! Az info végződésű domainekhez különösen kedvező áron juthatunk hozzá! Nemzetközi domain ellenőrzése.

Segítség ügyfeleink részére


Ha velünk készítteti el honlapját, akkor természetesen segítünk a megfelelő domain beregisztrálásában is. Egy kedvezményes tárhelyet kap tőlünk és az összes teendőt, tárhellyel kapcsolatos papírmunkát mi végezzük el Ön helyett!

Webtárhely -Tárhely Választás

Ha eldöntöttük, hogy milyen domaint szeretnénk, akkor a következő lépés a megfelelő tárhelyet kiválasztása. Egyáltalán nem mindegy, hogy Ön egy személyes blogot akar üzemeltetni, vagy fel szeretne tölteni több száz képet, videót, letölthető anyagokat.

Érdemes ezeket jól megfontolni, hiszen egy esetleges tárhely csere nagyon kellemetlen procedúra tud lenni. Az általános tapasztalataim szerint a legtöbben nem igazán tudjuk, hogy pontosan milyen tárhelyre lenne szüksége új weboldalunknak. Milyen méretű legyen, pontosan milyen funkciókra lehet szükségünk a későbbiekben… Sajnos a tárhelyszolgáltatók többsége ezt a hiányosságunkat próbálja kihasználni! Megnyugtatom, a legtöbb honlap tökéletesen elfér egy 100 megabyte méretű tárhelyen és teljesen felesleges ennél többet kifizetnünk, hiszen valószínűleg soha nem fogjuk kihasználni.

A tárhelyre azért van szükség, mert ide tudjuk majd feltölteni weboldalunk tartalmát, többek között képeket, videókat és persze a honlapunkat felépítő fájlokat. Manapság évente 5-10 ezer forintért elég jó tárhelyeket kaphatunk, szóval ennél többet nem érdemes kifizetnünk egyik szolgáltatónak sem.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Webtárhely

Weblap

Honlap, webhely, weblap, weboldal, olcsónEgy hatékony honlapra van szüksége, hogy megismertesse vállalkozását és termékeit, növelje megrendelései és vevői számát! Erre a célra tökéletesen megfelel egy html, css alapokon készült tetszetős, bemutatkozó, referencia honlap, mert:
— a legeredményesebben lehet keresőkre optimalizálni,
— a weblap elkészítési ára a legkedvezőbb.

Ezzel a megoldással, csekély befektetéssel egy csinos, hatásos weblaphoz juthat. A weblap készítés során szem előtt tartom, hogy annak tartalma (ez a megrendelőn is múlik) kielégítő mennyiségű és megfelelő minőségű legyen, mert ez elengedhetetlen a sikeres optimalizáláshoz. Minden weblap egyedi tervezéssel készül, amit a megrendelővel egyeztetek.

Bár statikus weblapokat készítek, kívánság szerint rendelhető hozzá dinamikus elemként űrlap, amelyen küldhető üzenet, kérhető árajánlat, rendelhető rajta árucikk.

A weblap ma már nem luxus, hiánya viszont felelőtlenség. A weblap a legolcsóbb hirdetési lehetőség, a leghamarabb megtérülő reklám. Ennyit megérdemel vállalkozása!

http://hu.wikipedia.org/wiki/Weblap